Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack Eva för din dikt och din inspiration! Gott år 2015! Bild: Wikipedia


Till lon, Eva och hänförelsen

 

 

I naten tassar han tyst

omkring på gården

hänförd av harars lek

i månskenets ljus

 

Natten till nya,

nya året i lindan,

ligger lospår på gården

när solen går upp

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Monika A Mirsch VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-01-01 09:30



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa dessa fina spår. Jag gillar lodjur...de är så otroligt vackra.
2015-01-28

    Annika J
Fint om nattens hemliga liv som vi bar anar, se spåren av.
2015-01-03

  RitaBrunner
Visst är det underbart att få se spår av dessa vackra djur! Få förunnat dock...

2015-01-03

  Maria Sundelin VIP
En vacker nattbild
Av naturens tysta liv
I gryningen ssken
2015-01-01

    ej medlem längre
Tack för dina så poetiskt fina tassavtryck!
2015-01-01

  Eva Helene VIP
Tack själv för mäktiga tassars avtryck i nyårsnatten, gestaltat i magisk poesi.
2015-01-01

  Lindha W Gustavsson
Mycket bra!
2015-01-01

  aol
Underbara bilder man får ur din fina haiku,
2015-01-01

  Nanna X
ett lo-vande tecken...?
2015-01-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra!.
Ser bilder för min inre syn.
2015-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP