Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


9 januari 2015 - bild: FREDSROSEN


KÖLD och HETTA

 

frusna flyktingar i Libanon
i alla åldrar
under bristande tälttak och snömassor

heta tittare i Europas länder
i alla åldrar
framför tv-schärmar och dödandet

stå upp
för liv, för rättvisan
för en värld värdig Människan

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Monika A Mirsch VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-01-10 09:12



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Klokt och vist och kan bara hålla med!
2015-04-19

  Klara Ord VIP
Klok sanning, väl formulerad!
2015-01-10

  Ingela Svenson VIP
Ja, varför låter vi allt detta ske? Var är vårt mod?
2015-01-10

  Eva Helene VIP
En appell som sprider ljus, värme och en smula hopp i en allt mer frusen och kall värld, tack !
2015-01-10

  Lindha W Gustavsson
Bra ordat, dessutom mycket klokt!
2015-01-10

  RitaBrunner
Orättvisor och dödande i världen är inte värdigt människan trots att det är människan bakom allt detta. Och som alltid är det oskyldiga barn, kvinnor och gamla som får betala priset...
2015-01-10

    ej medlem längre
Fint skrivet om världens lidande.
2015-01-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2015-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP