Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågeltankar

 

 

Grymt vad det var kallt idag

Attans vad ni dinerar sakta

 

Burrar upp mig i dröjsmålet

Magen kurrar förskräckligt

 

Gråa sparvarna tar flera

Ingalunda att vi gör så

 

Elegant tar vi ett fågelfrö

Flyger i väg för att äta det

 

Stil även på vän Blåmes

Finkar är också glupska

 

Fastän det är isig kyla

Så ska maten ätas fint

 

Påfyllda frön

Jag är först

Kvidde vitt på er

 

 © Ann-Britt Berglund

12 januari 2015

 

 

 

 

 




Fri vers av Ljusletaren
Läst 288 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-01-12 12:40



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Fint skrivet om småfåglarne!
Jaa, när det är kallt o vitt i snön
är det gott med fina feta frön!

Kvitt eller dubbelt med er
alla dubbelgökar!
2015-01-13

  ResenärGenomLivet VIP
Tack för påminnelsen...ska genast ut och fylla på...:-)
2015-01-13

  Lars Hedlin
Så fint :)
2015-01-13

    ej medlem längre
Ja, det är synd att jag inte får mata fåglarna på balkongen....
2015-01-13

  Maria Sundelin VIP
En fin liten fågeldikt
Kramar
2015-01-12

  anits VIP
Så fint skaldat om fåglarna och deras behov nu när kylan kommit!
2015-01-12

  Kjell Åhsberg
Fåglar som tankar i en fint skriven Fågeltankar.
Härliga vänner att ha i närheten.
2015-01-12

  Chawa VIP
Fint och glatt rapporterat ur fågelperspektiv och med stor medkänsla för de frysande småfåglarna i vintertid!
2015-01-12

    ej medlem längre
Nu är det åtgång på säckarna med fågelfrö, tio sorters fåglar som samsas om maten...
2015-01-12

  Bibbi VIP
Så väl fångat.
2015-01-12

  Marita Ohlquist VIP
Härlig text!


2015-01-12

  louisegirl
Underbart skrivet om de fina små vännerna <3
2015-01-12

    Ken Cassel
Jätte fint Ann :-)

Men du menar nog

Burrar och inte burar

Kram på dig

Ken
2015-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren