Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räknar.

 

längtar
efter närvaro
min puls ökar
och jag räknar
varje steg in
varje steg ut
varenda liten rörelse
utan

smeker mig själv platoniskt
en hudyta
känns som nästa
och jag kommer ihåg
doften av nytvättat hår
en hand som smeker mig
och ljudet av upphetsad andning

det börjar bli svårare
ingenting här
tillhör någon annan
än mig
inget ansikte
bara den försvinnande känslan
att bli vidrörd
av någon jag aldrig mött
aldrig kommer att möta
främlingen

med händer på min rygg
njutningsfulla rysningar
orörda ställens förväntningar
cirklar som sprider sig
upp och ner
och jag räknar
varje steg mot kärnan
gömd sedan länge
nästan bortglömd
hos en som tar emot
och ger tillbaka
inte en som slukar
likt den jag är idag

fingrar följer varje linje
på skadat och penetrerat skinn
färgat och ärrat
viskningar om fantasier
att jag har accepterat
smärtan
när jag räknar
varje steg bort

lyssnar på min grannes stön
högt och meningslöst
onanerar fram en tillfällig utjämning
och jag känner
den hårda sängens
varje ensamma natt
avvisad
varje tänkbar fysisk kontakt
på någon del av min kropp

när allt tystnat
tar jag fram bilden
på främlingen
och jag vill skrika
slå mig
få mig att blöda
så jag känner något
mer än ingenting
skär mig
och lämna kvar ditt märke
för en smekning bleknar bort
och en doft avdunstar

knäck mig fullständigt
för jag måste kunna komma ihåg
långt efter att den första känslan lagt sig
räknandet börjar igen
trycket runt mitt bröst
och dina varma läppar
som täcker min hud

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Erika H
Läst 354 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-01-18 22:46



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
wow, vilken mångfacetterad dikt, allt från det sensuella mjuka till tryckande ilska och frustration! du får mig att bli varm och rusig, och vilja läsa allt snabbare. bra bra!
2015-02-20

  bumerang
Längtan som substans från fantasi, minnen och förväntningar.
Dramatik och subtil erotik,
och räknande som rubriken
syftar på. Funderar på det där med räknandet.
Du förmedlar längtan ur så många perspektiv, gör den övertygande.
På det mest poetiska vis!!!
2015-01-25

  Lars Hedlin
Texten är full av känsla och närvaro! Den berör inom! kram
2015-01-21

  den nakna poeten
hej oj vilken resa Bravo !
2015-01-19

  ULJO
En berörande text du levererar
2015-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Erika H