Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Först när du är redo



Hela jag är full av funderingar

Det är mycket som jag delar

men det innersta håller jag för mig själv

Vågar inte ge det där lilla extra

Är i alla fall försiktig

Måste känna efter

Stormen har lagt sig till vila

Det är harmoni

Jag mår bra

men vågar jag lita på att stunden blir till vardag?

Jag tänker mycket

Har många drömmar som jag vill förverkliga

Fantasier som jag vill leva ut

Du känner mig ganska väl

men det innersta har jag ännu inte blottat

Jag vill, men först när du är redo

Jag är full av funderingar

men berusad av känslor

Känslor som jag hyser för dig...




Fri vers av Charly
Läst 304 gånger
Publicerad 2006-04-09 22:37



Bookmark and Share


    pennylane
Jättebra skrivit, men vad gör man om det är man själv som inte är reda?
2006-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly