Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hanDfallen av det mörka

 

 

 

Det luktar kallt av blått och rosa ute

ögonfransar frostas av andedräkten

morgontiden rätar oss

vill se längre än kylan

känna varma människorhjärtat

 

det som finns i oss alla.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-04 07:32



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Fint skriven...om att se längre än kylan...
2015-02-11

  själensfrihet
Ja visst är det så...bra skrivet
2015-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP