Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rimfrOst

 

 

Vilja att nå över krönet

att se den färden inom

måste möjligtvis vara så

att livet i sig, säger

 

kom

 

Modet att färdas den vägen

låta tårar bli just det där

när orken sorgligt försakar allt

bli  styrkan i din fortsatta färd

 

Och sedan när krönet väl är nått

Norrkenet färdas om allt

böj ditt, om dig själv just för att du

 

vågar leva när

 

 

livet är isande kallt.

 




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-05 20:33



Bookmark and Share


  ULJO
Du lyckas alltid beröra med dina fina ord. Detta inget undantag
2015-02-14

  Michaela Dutius
En underbar text som berör!!!!
2015-02-10

  KYREUS of Sweden
Kvinna/människa
i livet,
i verkligheten
2015-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP