Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagboksanteckning från den sextonde mars år 1994.


Tänk vad jobbigt man tyckte att allting var, men om man jämför det med idag...



Kärleken är oxå upp och ner...

Kära dagbok,



Med mig är allting bra, förutom att jag är sur på Jenny. Jag kan henne utantill. Jag vet när hon ljuger. I min värld så hjälper vänner varandra. T.ex att få bra på prov osv. Så är det inte här. Hon vill få mig att skita i allt, men som tur är så gör jag inte det. Jag vet nämligen att hon pluggar som en jävel i sitt eget hus. Hur kan hon annars ha så bra resultat på alla prov? Hon är ju knappast ett underbarn...







Kärleken är oxå upp och ner.



Är det Niklas, Lars, Per, Magnus, \"Tilly\" eller martin? Jag tror att jag känner minst för Martin. Han behandlar mig nämligen som skit. Som om jag inte hade några känslor alls. Efter att ha snackat med honom i förrgår tog jag faktiskt ett beslut. Han är inget för mig! Den tiden har redan varit.



Dom jag tänker mest på är är Lars, Per och Niklas.



Idag var Lars kär mot mig och då blev jag så glad :)



Niklas har sneglat på mig hela dagen.



Per har jag inte sett så ofta, men vi har hälsat på varandra två gånger i alla fall...







Kram




Fri vers av Charly
Läst 231 gånger
Publicerad 2006-04-10 22:18



Bookmark and Share


  Propella
Det här är SÅ underhållande! Jag känner så väl igen mig!
2006-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly