Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1992 var årtalet. Min allra första kille. Han var tre år äldre än mig. Jag var 15...


Utrustad för SEX

23 januari 1992, Emilia, Emilie, Mildred

Kära dagbok,
idag har jag varit hos distriktsköterskan. Jävlar vilka grejer jag har fått. En massa roligheter. Ett HELT paket Black Jack och ett annat kondompaket som är nytt på marknaden. Det doftar av jordgubb :)
Jag fick dessutom utskrivet P-piller. Mina första någonsin! Sedan så gav hon mig spermiedödande medel så att jag kan avliva de fula små fiskarna...
NU ÄR JAG UTRUSTAD!

När jag var där så fick jag sätta mig en sån där gynekologstol. Det gjorde lite ont eftersom jag spände mig, men efteråt var jag stolt.

Nu är förresten mina föräldrar i Tunisien. Jag hoppas att dom har roligt. Mormor och morfar har kommit för att bo med oss i huset. ( Jag som ville vara hemma själv, men det är väl främst för lillebrorsans skull).

Mange kom hit vid 20-tiden. Han hade sin nya skjorta på sig som jag hade givit honom i födelsedagspresent. Åh så söt han var!
Vi pratade och jag berättade för honom om mitt gynekologbesök. Nu vet att han jag är redo att köra på...

Kram och godnatt




Fri vers av Charly
Läst 236 gånger
Publicerad 2006-04-11 11:29



Bookmark and Share


  Propella
"Jävlar vilka grejer jag har fått. En massa roligheter. Ett HELT paket Black Jack och ett annat kondompaket som är nytt på marknaden. Det doftar av jordgubb :)"

*skrattar hysteriskt*
2006-04-12

  AC
Haha, underbart. Jag tror att det är bra att ta upp kontakten med sin förflutna röst lite grann. Lek med tanken att du skulle skriva en episod om en tjej i femtonårsåldern som har varit på sitt första gynekologbesök, hur skulle uttrycka dig? Gamla dagböcker är en fantastisk inspirationskälla och en fribiljett till trovärdigheten - haha. Som en tidsmaskin.
2006-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly