Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara sÅ

 

 

Det brister inga bubblor

som inte först fått luft av någon annan

 

inga färden, inga spår

bara det ändlösa i att vara

skimrande liv

 

 

Och sedan detta glädjeskratt, djupt inneifrån

över dess färd, småbarnsfingrar som redan håller

 

Och ger liv.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-18 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP