Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

50 shades of gRay

 

Åren, de vakanta, olevda

dessa väntetider på födelse, och död

jag har vandrat där

dina dagar mot ditt, allas dagar dessa sex människor

mot mitt

 

alla dagar och nätter

och de dagar vänner vart

gråmulna  himlar

 

 

 

dina andetag det enda ljusa




Fri vers av Yrre VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-19 13:25



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
gillar skarpt din ordplacering! härlig!
2015-02-22

  ULJO
Fint poetat
2015-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP