Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undertoner.

 

 

där
i mörkret
väntar ingen mätt
finns ingen full
friheten, så falsk
och hon vet att det är hennes fel
att hon borde hålla sig borta
där
bland skuggorna
bor de
som ingen ser
ingen lyssnar till
lever alla som ser henne
vill ha henne
gnida sig mot hennes renhet
suga hennes liv
slicka i sig henne
hon måste dit
där
bland de utstötta
blir hennes vithet svart
kan hon njuta
sjunka ner i gyttjan
och skrika
tills rösten inte bär mer
bland de svarta undertonerna
låter hon dem
göra vad de vill
och ta henne
där


 

 




Fri vers (Fri form) av Erika H
Läst 362 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-02-21 14:07



Bookmark and Share


  Elina Vacker
Även de som fjättrats genom renhetens fängelse kan söka frid genom skita ned sig lite och umgås med likasinnade :-)

Elina
2015-05-21

  Lars Hedlin
I skuggan dväljs känslan starkt...Orden och texten förmedlar den känslan maximalt!
2015-02-21

  erkki
Spänsten mellan det som passar sig och de osminkade basala instinkterna som ibland inte låter sig hejdas av förnuft. Undertonerna. Du får fram det så fint! Så fint!
2015-02-21

  RitaBrunner
I utkanten av normen och i skuggan med likasinnade finns en njutning att se fram emot. Lite så tänker jag om denna text med undertoner.
Gillar!
2015-02-21

  bumerang
Svårförklarad attraktion.
När känslor styr.
Du skriver så man ryser med.
Och njuter
2015-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Erika H