Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsplan(ing)


Det regnade ute

Inget skönt, lätt sommarregn
utan ett argt "köraivägvintern-regn"
Vindrutetorkarna gled över rutan
av och an
av och an

Det var då det hände
jag fick vattenplaning
du vet, när bilen bara åker dit den vill
du kan inget göra

Det var då det hände
Det var då jag förstod ;

Mitt liv

Just nu


Jag har vattenplaning!

Jag åker bara med
Jag har ingen ratt
Jag har ingen karta
Jag har ingen makt
Det är bara att sitta stilla

och se vart det bär




Övriga genrer av Virgo Cinnamon
Läst 356 gånger
Publicerad 2006-04-12 20:38



Bookmark and Share


  yoyyo
denna var något jag gillade, allt är så ......... (vet inte exakt vad det ska stå där, men något bra)
gillar de sista
"Det är bara att sitta stilla
och se vart det bär"
kanske de är de bästa i denna situation.

snyggt
2006-04-12

  Ola Rydberg
mycket bra
älskade frasen
(köraivägvintern-regn)
2006-04-12

  Sanningsägaren VIP
Å vad jag gillar denna!
Sån liknelse... på pricken
Hoppas du har bältet på bara!
2006-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon