Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min sannaste ordblomma

 

 

Jag har gjort det igen och jag har lyckats fånga orden till ett bra budskap

Fast det var inte många som tyckte om helheten i mina ords upplysningar

 

Orden hade grott länge inom mig för att sedan slå med en stor textkraft

Jag som poet kan vara för tidigt ute och tiden ska väntas in för att förstå

 

För mig är denna ordblomma så vacker och lyser textfint med sin sanning

Ordblomman är min egen och ingen kan med ord klä av den sin betydelse

 

Stolt tittar jag på ord jag har åstadkommit och känner kraften i riktigheten

Vet att ordblomman med tiden växer allt mera och den vetskapen är bra

 

© Ann-Britt Berglund

12 mars 2015

 

 

 

 

 




Fri vers av Ljusletaren
Läst 325 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-03-12 12:17



Bookmark and Share


  aol
Så fint skaldat en ordblomma som sprider sej växer till glädje för alla folk,
2015-03-17

  P-E-H
Jag plockar en av alla tusentals ordblommor på ängen. Tar hem den och torkar den mellan tidningspapper.

Ska använda den som bokmärke.
2015-03-17

  anits VIP
Så fint skaldat om denna ordblomma!
2015-03-14

  Bo Himmelsbåge
Ja, vi ska vara rädda om våra ordblommor... vi får vårda, ansa o sköta dem, så att de växer upp mot himmelen och gläder andra i sina ordbruk!
2015-03-13

  ResenärGenomLivet VIP
Du planterar frön hos andra som kommer att växa med tiden...för allt har sin tid...fin text...
2015-03-13

  Lars Hedlin
En innerlig fin skatt!
2015-03-13

  Kjell Åhsberg
Var rädd om din ordblomma. Den är en skatt att vårda väl.
2015-03-12

    ej medlem längre
Fint diktat om din ordblomma som växer och frodas..
2015-03-12

    Birgersdotter VIP
Fin känsla i dikten
2015-03-12

    ej medlem längre
I Spanarens Goda Bok står det skrivet: "Vet att ordblomman med tiden växer allt mera och den vetskapen är bra."

Ståtligt och fint att se sina ord växa ur sin egen ordblomma. Klokt och sant är det också - det märks på rötterna.
2015-03-12

  Palett
En stark övertygande känsla i dina ord.
2015-03-12

  Marita Ohlquist VIP
"Ordblomman är min egen och ingen kan med ord klä av den sin betydelse"
Förmedlar lugn, harmoni och trygghet.
Skön känsla att ha inom.
2015-03-12

    ej medlem längre
'För mig är denna ordblomma så vacker och lyser textfint med sin sanning', mycket fint.
2015-03-12

  Jeflea Norma, Diana. VIP
jag med på korsförhör uppdrag vid korsande väg i tjänst till sanningens bekännelser, ordförråd:
*#)=?+-&¤x^^¨¨¨¨~~~~~~
På väg mot lilla skogen plocka ordblommor.
2015-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren