Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jorden runt på ett dygn

I en melodi utan ord
Vi sammanstrålar
Vid dukat bord – som
En ram
Ett räcke

Ett andetag in och ut
Och månens ljus
Just när det tränger in
I bådas våra hjärtan
Når runt hela jorden

Naturen har ingen nationalitet
Också igenom mig glider
En vassflöjts toner
Mot mönstret av rosor
Outplånligt

När allt får sin plats
Och sin rätt
Gör det gott

En flöjt
Och handens innanom
Ömsar skinn
Med en ros

Och världen
Börjar om
Som efter en dröm








Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-16 23:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och starkt
2015-03-18

    Lena Söderkvist VIP
När bitarna faller på plats, liksom. Positiv känsla du förmedlar.
2015-03-18

  ULJO
Bokmärke!
2015-03-17

  lila fjäderblomman VIP
Vackert vävt, det lilla i det stora och vice versa...livets kretslopp.
2015-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP