Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnstoff


Jag seglar
I den lätta luften
Från blöjbyxstjärt i vit spets
Till damrumpa i svart bikini
Är skepnadsbytare
Njuter av färden över glittrande vatten

Målet är dock
Att en dag
Finna
Mig själv
Och
Krackelera
Inför en mask
Under månskensfläckarnas dans

O, du blinda och tålmodiga arbetare
Bearbeta mig
Stycke för stycke
Till ett förflutet
Med mild och fin arom!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-17 00:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen djup och bra
2015-03-18

    Lena Söderkvist VIP
Ja, tänk om man kunde segla hit och dit genom från och till livets alla faser som man ville. Tänkvärt.
2015-03-18

  lila fjäderblomman VIP
jag seglar med i livets dans där förändringarnas vindar för mig närmare Mig Själv. Finfint!
2015-03-17

  Marita Ohlquist VIP
Stort djup i texten!
2015-03-17

  M M Mannheim VIP
Vilken skepnad du än byter till så avslöjar dina dikter dig.
2015-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP