Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasins kraft


För min envishet
För att jag inte sa förlåt
För att jag tyckte att jag inte gjort något fel
Blev jag visad in i mörka garderoben

De hårda orden ekade i mitt huvud;
”Håller du på så här
Kan vi inte ha dig kvar!”

Tårarna rullade
Snoret rann över läppen…
När övergivenhetens skam triumferade över vreden

Istället för mat och efterrätt
Uppgivenhet...
Istället för en klapp på huvudet
Spindelnät och muslort...

Jag kryper där inne så länge att
Jag tror att allt är slut
Hela världen är död -

Men det är sorgen som gett upp
Nu träder fantasin in och hon har med sig färger
Hon skriver poesi och spelar en symfoni med kjolfållar och sandaler




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-21 01:25



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Så rysligt att bli behandlad så, den som gjorde detta borde skämmas. Och vad fint du beskriver fantasins kraft!
2015-03-21

  Lars Hedlin
Jätte bra skriftat full av känsla :)
2015-03-21

  lila fjäderblomman VIP
Stark och berörande. kram
2015-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP