Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Azlan har skrivit en dikt som handlar om henne och mig som skrivarvänner/ kram


Förvåningen, skriven av Azlan

 

 

Ibland undrar JAG vem DU är … 

Jo jag ställer mig frågan vem är DU?

Känner DU ... DIG ...

Vet DU vem DU är?

 

Så landar jag ibland bokstäver, ihop tråcklade ord.

Mitt huvud fylls av tankar, min mun ljuder orden du lägger ut att snubbla på …

Jag dinglar i en gren, jag far en sväng runt galaxen ...

Vem är du som gör så med mig? 

 

Ibland undrar JAG vem JAG är ...

Jo jag ställer frågan vem är JAG? 

Känner JAG mitt JAG ...

Vet JAG vem JAG är?

 

Så landar jag i dig som sammanlänkad,

flyger ett varv i galaxen.

Trillar ner på ett grässtrå ...

 

Då undrar Jag vem DU och JAG är?

Ställer mig frågan vem är VI?

För vem Är VI?

Känner VI viet i oss ...

Vet VI vem VI är?

 

Skrattar för dessa ord säger allt …

 

© Azlan

20 mars 2015

 




Fri vers av Ljusletaren
Läst 257 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-03-21 13:38



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint skaldat en text med många tankar!
2015-03-29

  Maria Sundelin VIP
Ja ibland fastnar man i djupa funderingar
Kramar
2015-03-28

  Bo Himmelsbåge
Jaa... det är de Eviga frågorna som valsar runt i Galaxernas ljus...
Vem är Du, vem är Jag, vilka är Vi...
i bakgrundsstrålningen bleka brus...
Det är nog inte meningen att ska få
ett slutligt svar...
under tiden för vi leva i Kärlek
varje stund som kommer, är, o var...

2015-03-23

  Lindha W Gustavsson
Väcker många tankar!
2015-03-23

  Chawa VIP
Vem eller vilka är Vi i mänsklighetens nav? Hälsa Azlan och tackar för en tankeväckande fin text!
2015-03-22

  erkki
Ja, vilka är vi alla? Är detta egentligen en text om vårt medvetande? Hur närvarande vi är i livet. I så fall har den både djup och ett glatt sinnelag. :)
2015-03-22

    ej medlem längre
Fint!
2015-03-21

  M M Mannheim VIP
Ja vem är VI alla? Som en massa med oro bland galaxerna.
2015-03-21

  Kjell Åhsberg
Den eviga frågan, vem är jag, vem är du, kan vi bli ett gemensamt vi?
Bra framförd.
2015-03-21

  Lars Hedlin
Mycket bra framfört :)
2015-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren