Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting är perfekt, men ändå



Ingenting
Är perfekt
Men ändå

Vi måste leva
Och inte behöva skämmas
För lyckan!

Jag tänker på en kvinna
Hon heter Alison Lapper
Det tycks mig som att hon säger: Se, på mig!
Jag tål att tittas på!

Hon lärde sig läsa när hon var 12 år
Som vuxen skrev hon en bok: ”Mitt liv
I mina händer!”
Hon är dyslektiker
Hon saknar händer

Omslagsbilden på boken visar en tuff, vacker tjej
Fin hållning, klar blick
Extremt korta ben

Utan armar
Har hon nått sin dröm
Om ett eget hem
Och ett äventyrligt liv
Hon är konstnär
Modell
Och ensamstående mor


2003 fick Alison Brittiska Imperieorden för sina insatser i konsten




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-22 01:14



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
gillar ditt sätt att lyfta fram den här kvinnan...att allting går, på nåt särskilt sätt. Viktig förebild Alison.
2015-03-22

  Lars Hedlin
Mycket bra framfört :)
2015-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP