Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallande, stigande, svepande

En flod av drömmar
Strömmar genom
Mitt badvatten

En kväll, en helt vanlig kväll
Ett brus av fallande ljus
Ett stråk av sorgsenhet

Karet fylls
Med brädd och värme

En ny lidelsefull längtan
Sveper mig
Med grönblå, kristallisk
Fallande och stigande
Ånga

Frammanar födslovärkar ...

Kära
Redan döda
Ögons djup ...
Finner vad de söker -




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-23 23:01



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Känns som en poetisk spabehandling.
2015-03-25

  Lars Hedlin
Får en att tänka och känna .)
2015-03-24

  Marita Ohlquist VIP
Text som stimulerar tankar och känslor!
Bra skrivet.
2015-03-24

  ULJO
Briljant skaldat. Väcker inspiration och öppnar upp för tankar och funderingar din fina poesi.
2015-03-24

  M M Mannheim VIP
Du har en fantastisk poetisk förmåga att skriva poesi med lite ortodoxa uttryckssätt så de som läser får fundera och tänka in sig i meningen i din poesi.
2015-03-24

    Oswaldina
Berörande vackert.
2015-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP