Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om det passar dig bättre, byt ut "feminism" och "islam" mot valfri ism/livsåskådning/trosuppfattning och "terrorist" mot valfri negativ beskrivning :o)


kritic-ism

Inget kunde förarga honom så
som när någon kritiserade feminismen
och påstod att den var
något den inte är

Själv hävdade han
att islam var en ondskans religion
för han visste ju
att alla muslimer var potentiella terrorister




Fri vers (Fri form) av Mattias Alveteg (Lavtege)
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-25 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alveteg (Lavtege)
Mattias Alveteg (Lavtege)