Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

qVerty

 

 

bara punkter och tabbar, radbrytningar och stor bokstav, kolon

tempusändringar efter titt i spegeln utropstecken och frågetecken.

alla dessa punkter, efter varandra, många och sedan radbrytning

 

kommatecken efter kommatecken i namn efter antalet barn

mer spegel, punkter och utropstecken, alt.

CAPS!

 

ja och sedan numlock, eviga komman, kolon komman och punkter och sedan

backspace tills allt tar slut..

 

Type

 

 

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-25 19:08



Bookmark and Share


  poetryGirl
kul titel!
2015-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP