Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inför mötet

ställer du dig där
där du vet att du har rätt
där alla din erfarenhets argument
gör dig osårbar och stark

 

eller trevar du dig fram
till den plats där du känner dig sårbar
där du vet att mötet inte bara kan påverka den andre
utan även dig




Fri vers (Fri form) av Mattias Alveteg (Lavtege)
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-27 06:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alveteg (Lavtege)
Mattias Alveteg (Lavtege)