Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt finns




Trilobit
Dinosaurie
Nomad

Stamsamhälle
Bondesamhälle
Hantverk och gille
Feodal
Freud-anal
Individorienterad
Digital
Selektiv

Byta organ
Förlänga liv
Klona och frysa ner

Frukta och fuska
Forska och koppla
Avtrubba och fördubbla
Desinformera och devalvera
- men noga akta och
betacka oss
för att hamna i det vaga
det otjänliga
det magiska
det okända
det andliga!





Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-03-27 23:06



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Det mätbara versus det omätbara. Vi påverkas av båda, konfronteras med dem ständigt och upphör aldrig att ha ett behov av dem. Du har rätt, allt finns.
2015-03-29

  Lars Hedlin
Insikts rader
2015-03-29

  petter rost
Makalös lovsång till modet och viljan att ta ett steg upp, upp ur desinformationen och devalveringen, kategoriernas mord. Du lovsjunger livet, livsjunger!
2015-03-28

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om texten!
Mycket att tänka på här.
2015-03-28

  ULJO
Du har en enrom fantasi som återspeglas i din poesi, vilket gör det till ett nöje att få ta del av och läsa dina alster. Väl förmedlat
2015-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP