Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rakt av och i tusen bitar


Mitt hjärta har gått itu
Rakt av
och i miljoner bitar
Trött på att ta andras bördor
Ledsen att alltid behöva komma i kläm
Idag var det sista gången
Idag satte jag stopp för dina spydiga kommentarer
Dom sårar
Mycket mer än du tror
Att jag skulle vara otacksam
förstår jag inte att du kan tycka
Du ska alltid skuldtrippa
och nu orkar jag inte mer
Dat var sista gången idag Pappa




Fri vers av Charly
Läst 298 gånger
Publicerad 2006-04-14 16:00



Bookmark and Share


  yoyyo
Denna text gick verkligen rakt in

"Idag satte jag stopp för dina spydiga kommentarer"
precis så ska de va

mycket bra skrivet
2006-04-14

    Cajsa
Kram till dig min vän! Inte lätt när kroppen går i tusen bitar! Bra skrivet! Tack för att du delar med dig!
2006-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly