Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt


och vargarna sänker sina svansar

 

övergår så höst
tröst där fingrar drar genom frostiga strån
ett ensamt ansikte lutar mot
i busskuren ligger kylan still

månen målar sitt vitaste
i nåd där himlen färgar bakgrunden isande ljust blå
säg;
plockar du ner den när jag vill

åter till marker
norr
men;
var mitt söder öster väster

gryningen släcker natten
i ljuset sover vargarna med öppna ögon
i detta finns tröst
och lyckans chimär andas var dag

utan snö, sänghimlar, nakna bröst




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-04-19 13:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte bra och fint framfört!
2015-04-20

  catharina.jerbo VIP
det är så vackert att jag får tårar i ögonen.
2015-04-19

  Blomma-Stjärna VIP
en doft av ljuv kärleks melankoli - som diktjaget bär med sig genom höstens dagar och nätter
2015-04-19
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP