Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad ska någon med ett trasigt hjärta till?

 

 

Jag drömde om tre rum och kök
en dubbelsäng med romantisk överkast
Och en oemotståndlig utsikt från en balkong
På högsta våningen i någons liv

 

 

 

Jag drömde om färgstark mat
serverad på ditt svartmålade bord
och hur jag skulle väcka dig med frukost
nybakade scones
och kaffe på sängen

 

 

 

 

 

 jag drömde

 

 

 

 

 

Men du har nog vetat hela tiden att glaset
alltid skulle förbli halvtomt
och att din fasad
aldrig skulle hålla
tillräckligt länge
för att sedan


 

 

 

 

kasta iväg mig som skräp
på gatan
utan adress

 

 

 

 

 

Jag vet inte vad jag tänkte med
Egentligen

 

 

 

 

jag drömde

 

 

 

 

 

och jag undrar vem som
skulle vilja ha ett trasigt hjärta
vem orkar plocka upp efter dig?

 

 

 

 

 

medan spillrorna ännu ligger kvar
någonstans i den där byrålådan med
drömmen

 

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-19 22:38



Bookmark and Share


  aol
Så berörande starkt skaldat gick till hjärtat
2015-04-24

  dubbelve
så vackert smärtsamt. Kommer sakna dig!
2015-04-22

  Yrre VIP
Berör!

2015-04-20

    MichaellQ
Bra skrivet!
2015-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP