Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
poesi för saktfärdiga


veckla ut sig längs en gryning

 

sen,
sen får kroppen vila i mossan

men långsamt kamrat, långsamt

viker skjortan från axeln
låt ögat nudda axelbandet
snuffrar nosar buffar lätt över läpp
hand håller höft där svanken möter upp
så skymtar rosa bröstvårta
stryker fuktat finger
mellan gårdar

men, långsamt kamrat

håller nacken med stadig hand
kommer närmare
sluter om
stannar inom
rämnar gränser

 

sen,
sen får kroppen vila




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-04-21 14:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sensuellt och magiskt vackert. .
2015-04-24

  Blomma-Stjärna VIP
håller med Yrre - Fint diktat! - tycker om ordet kamrat i en dikt om erotik!
2015-04-21

  Yrre VIP
sinnligt detta! bra!
2015-04-21
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP