Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Explosion..


bLast

 

 

Rik på fattigdom är själen

som blundar för öppna ögon och kropp

när undflyende steg hittar rätt bland misären

tappas arm på röst och kopp

 

att en enkrona kan skramla så ont.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 528 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-24 09:43



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Fem rader ren och skär känsla. Blir berörd och känner tyngden i orden.
2015-04-30

    Birgersdotter VIP
Stark och berörande -är min känsla.
2015-04-24

    ej medlem längre
Grymt bra!
2015-04-24

  Anya VIP
Starkt om hur det kan kännas.
2015-04-24

  KYREUS of Sweden
Grymt
i dubbel mening
2015-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP