Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skynda att älska.


hon tänker på han med soten
på honom med lindebarnet i sig
på snäckskalen längst ner i lungbotten

hon är förälskad i kreti
och pleti och han som står på gatan
på han i affären som handlar till katten

i han, hockeyspelaren från indien
han och han med morotsfärgade håret
slipsen och fracken
och på honom hon vill

allting som hon förälskar sig i
drunknar och försvinner med tiden

för det är självaste känslan
av längtan av febern
hon drömmer sig bort i

när hon vaktar sitt läger om dagen
och när hon går till sängs i kvällarna
bland nymanglade lakan, naken och dan.

 




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-04-27 14:00



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
Fantastiskt skrivet!
2015-04-29

  RitaBrunner
Den här är helt underbar och beskriver så väl viljan av att vara älskad! Kreti pleti, indisk hockeyspelare och han med katten, spelar roll, eftersom man aldrig kan veta var kärleken finns...
2015-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP