Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


det finns inga rätt

 

hon hejdar sig mitt i locken och säger att jag ska ha den vild, ofärdig - jag tänker 'utan slut' och nickar och tycker det är jag. hon vet mer om mig än många andra som jag omger mig med. hon trotsar mina försök till utjämning, hon ser det vilda i mig. jag låter henne. tillåter, särskilt idag när jag vet att det svarta hål jag blev kvar med har jag brännt in i din hud, och jag ångrar mig så förbannat men jag är utom kontroll nu för du vill vara ifred. jag låter dig. det är inte likt mig, jag förstår att det är kärlek. om jag bara hade förstått det innan.

hon lyser av glädje att jag kommer och får frisyr - i hår och bryn. jag vet att hon vill jag ska komma oftare så jag bokar en ny tid när jag betalar. hon vet mer om mig än många andra. jag tycker om henne.

hon är med kille nu och jag är glad för hennes skull, hon vet att min dotter är gay, hon har ridit på hästar i mitt barndomslandskap och hon är en jag skulle anförtro mig mitt hjärta. men jag berättade inte om dig. jag kunde inte även om salongen var tom. jag vet att hon inte skulle döma. men jag höll det inom mig av respekt. för dig.

du är fortfarande i mig fast jag lämnat. det går inte ihop, jag går inte ihop, du höll mig ihop.

vi ska ses till midsommar och en gång innan, lite snabbt.

jag drömmer dina kyssar och din kropp och din rena själ. hur lever man kärlek och liv - 




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-04-30 21:20



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Att vara gay (glad) är gott nog.
2015-05-01

  Lars Hedlin
JA stunden definierar sannerligen våra val och hur framtiden kommer att bli..kram
2015-05-01

  Blomma-Stjärna VIP
jag läser in acceptans och öppenhet för att livet kan forma sig på flera sätt - "det finns inga rätt" betyder "det finns inga fel"- !!!
2015-05-01
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP