Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

16:1


drar en repa i lacken och slickar skaren ur neil youngs polisonger
som köttstycken ligger savannen under mark
gruvort efter ort
länsar mitt eget schakt på frälsning

och jag bär dina memoarer som en skugga
djupt borrad
svär mig fri från allt
som du kan anklaga mig för




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-06 12:55



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Efterdyningar är ordet som kom till mig när jag läste...
Mycket bra Lili!
2015-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP