Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vita arkivet.


man hittar vita arkivet lite överallt
man kan bestämma sin död där
regissera den, överdramatisera den
till och med begrava den om man vill.
letar en plats att finna frid på
en fred med att ha fyllt en uppgift
om än en uppgift man inte funnit
inte sett, kanske gick den förbi
passerade till de sälla jaktmarherna
dog som ett skadeskjutet djur.
längtan som flyktade. flög fri som en fågels vinge
en spets av.

 




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-10 10:52



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Såg en kul grej om detta på fc. att få leva sitt liv baklänges, "man börjar med att dö, sedan blir man yngre och yngre, livet slutar med en orgasm" härligt va?!
filosofiskt skrivet av dig här.
2015-05-10

  lodjuret/seglare VIP
Märkligt, tänkte på vita arkivet för bara dagar sedan, tänkte att en barnkör kunde humma fram Mozarts requiem till trenne mungigor samt en panflöjt. Men skrinlade genast planerna till förmån för Bolero av Ravel, framförd av en inspelning av hårdrockgruppen Budgie hämtad från ett program på internet.
2015-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP