Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varning för påsktuppen...




Han är...

bländande vacker  
så som barndomens påskägg
och lika urblåst




Bunden vers (Haiku) av carimba
Läst 410 gånger
Publicerad 2006-04-16 11:19



Bookmark and Share


    Agneta VIP
*skratt* gillar denna
2006-04-18

  Hans w-art Westlund VIP
rolig
2006-04-18

    ej medlem längre
*fnissar till*
En rolig påskhaiku med överraskande slut
2006-04-16
  > Nästa text
< Föregående

carimba