Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright Spanaren


Du eller jag i detalj

 

 

Fördelar från hjärtpunkten

Konserverar rötters djup

 

Virar upp spända stänglar

Spårar stupets smärtande

 

Plåstrar själens ömma ärr

Kelar med själslivets inre

 

Seglar med akterlig vind

Klarhetens vatten kluckar

 

Insikten kulmens knopp

Tillika själens boende

 

Befriat är lossat gissel

Anden känner njutning

 

Evigt är själsarbetet

 

© Ann-Britt Berglund

27 maj 2015

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ljusletaren
Läst 255 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-05-27 14:23



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skaldat i ord och bild!
2015-06-26

  Ronny Berk
ordrik poeta njutning !
2015-05-31

  Ronny Berk
ordrik poeta njutning !
2015-05-31

  soligajag_1 VIP
Denna väckte sån inre 'kraft ' inom mig !
Nu lever jag 'om på nytt' .
Underbar levelsefull poesi som får
alla tankar att vandra !!
2015-05-29

  Maria Sundelin VIP
Många intryck i denna
Kramar
2015-05-28

  Lars Hedlin
Tänkvärd!
2015-05-28

  Marita Ohlquist VIP
Mycket att tänka på här.
Bravo.
2015-05-27

  Lindha W Gustavsson
En annorlunda dikt som måste läsas flera gånger för att nå "rätt" analys.
Vackra ord!
2015-05-27

  louisegirl
Vackert i text och bild
2015-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren