Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag glömde mig själv

 

"jag åt inte alls av kakan," om ditt snack...

 

 

 

 

Det var inga skrutt, som låg

bland kiwisarna

 

 

 

 

De var ekologiska äpplen

 

 

 

 

för ditt välmående som doktorn hade sagt 

 

 

 

jag glömde bara mitt 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

på vägen hem från din lägenhet




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-01 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP