Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

råna mig hellre på allt jag äger än halvhjärtat

 

 

 jag vet vem som tog min kropp
under bältet,
vem som tog mina fingrar i munnen
vem som smakade mitt liv
innanför min hud

det var du
som gav mig minnen
fingeravtryck
jag inte kan ta på
någon annanstans
hur mycket jag än
gräver i min plånbok

 

 

 du som aldrig är tråkig,
alltid ger nåt nytt att upptäcka
eller gammalt att se
har så lockande kropp
vackra ögon, söta läppar
och många olika sidor
jag ännu inte fått vända,
upp och ner, in och ut!

 

du såg mig med mina kläder på
du såg mig ta av och på mig
naken bakom min rygg,
vid dörrkarmen
när du ville överfalla mig,
erkänn

 


du har mig uppe med mina händer!
och byxorna nere
hota mig inte med ett skjut
om du inte ämnar att gå hela vägen
för du borde inte ha rånat mig på mitt hjärta
och tro
att du, bara
lyckades

 

 

 

 

 

 

halvhjärtat




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-02 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP