Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtal

 

 

Säg mig...

 

Är det förtal?

 

 

 

 

 

Om jag utgår från att du känner nåt sant
och lägger det i mitt hjärta...

 

 

 

 

 

Och säger det som att jag sa det först?
Av alla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stämmer du mig då?

 

 

 

 

 

 

 

eller så har jag helt missuppfattat
de oskrivna reglerna?

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-02 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP