Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag går igenom mina kläder

 

 

jag går igenom mina kläder
där är...min urtvättade t-shirt jag hade på mig då
när vi låg och kollade på filmen den andra gången
jag hör ditt skratt upprepas
jag känner mina egna skratt i ryggmärgen
och dina fingrar kittlandes min mage

där dina fingrar legat under min hud
jag minns din lugg hur jag rättade till den
när jag ville luta mig in och ...visste inte hur

jag ser luddiga koftan, den jag hade första gången
jeansskjortan jag provade men tog av
jag var lika velig när jag provade kläder
när jag skulle se dig första gången
inför alla, som du

den gången när jag inte visste vart jag skulle kolla
eller ta vägen i mataffären eller på parkeringen 
jag hade tvättat bilen, för att skina, du märkte inget ändå 
jag tror jag hade nåt blått på mig
innan jag bytte om,
jag hade vita skor
dom du inte riktigt såg,

 

och

 

jag går igenom garderoben

 

 

 

 

och tänker på vad jag skulle ha på mig, nån gång

 

 

om

 

 

 

 

 

 jag byter om 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-04 12:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"när vi låga och kollade på filmen den andra gången" skall det vara låg istället för låga?

"jag ser luddiga koftan, den jag hade första gången j" här tror jag att ett j har smugit sig in på fel plats.

"jag hade tvättat bilen, för att skina, du märkte inget ändå
jag tror jag hade nåt blått på mig
innan jag bytte om,
jag hade vita skor
dom du inte riktigt såg,"
är riktigt bra. Alla dessa små saker som man tror andra ska lägga märke till men som de ändå missar...

2015-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP