Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vacker okunskap

 

vad vet du om att känna
du har inte rört dig
utanför ditt eget skinn



vad vet du om
de så kallade orden du säger...
har du nånsin hört dem uttalas
korrekt?

 


vad vet du om dig själv
när andra hela tiden fått röra dig till extas
och du är så bra på att ta sönder dig själv
i dina egna armar

 

vad vet du om världen
där människor krigar för allting
och människor älskar för ingenting

 

vad vet du om hösten
vintern
om sommaren om våren
vad vet du om när livet
börjar om, om och om igen

 

vad vet du om tiden
nätter och dagar
månen och solen
om de någonstans kindpussas
om de nånsin bråkar
hur de håller sams
vad vet du
kan du uppskatta rymden
i din säng
eller planeterna
inuti dig själv

 

 

vad vet du egentligen,
om mig,
jag om dig

 

 

K som i
kärlek
K som i
känslor

 

 

är för dem som inte vet nånting, än




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-06 09:11



Bookmark and Share


  Ronny Berk
just så- även okunskapen kan vara vacker
2015-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP