Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutdiskuterat!

Tänk att en människa
som ska stå en närmast
ens egen far
bara kan vända på en sekund
Plötsligt är man osynlig som luft
Man kallas antagligen
för både det ena och det andra
bakom ryggen så klart
Han som var så rädd för att bli ensam
Nu grävde han sin egen grav
Jag kan inte förstå
att en människa
som ska stå en närmast
bara kan svika
och såra sin dotter
på ett så ogenomtänkt sätt
Man kanske kallar mig för stolt
Man kanske kallar mig för långsint
men nej
Jag har för helvete blivit illa behandlad
Varför ska ALLTID jag
vara den som får allting att bli bra igen
Nu är det slut!




Fri vers av Charly
Läst 290 gånger
Publicerad 2006-04-17 16:00



Bookmark and Share


  karamellen
Tycker du skriver oerhört starkt och fångar känslorna väl! Jobbiga känslor...Kram!
2006-04-19

    Cajsa
Kram till dig! Tack för att du delar med dig till oss!
2006-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly