Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tona in - tona ut

Vassflöjtens livande toner
växer i vibrationer
sjunker
och tonar ut

Jag har också fått sjunga
växa och blomma och vissna!

Jag kan göra detta
om igen
och igen
så länge jag på jorden
lever!





Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-06-06 22:03



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Ja...så fint budskap!
2015-06-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om livet i medgång och motgång!
Fastnade speciellt för det sista stycket.
Förmedlar lust och glädje.
2015-06-07

  Chawa VIP
Livgivande insikt och skönt talande titel - "tona in - tona ut"...!
2015-06-07

  Lars Hedlin
Underbart : Tycker om!
2015-06-07

  stig wikman
OJ -
Vilka
ljuvliga toner.

KRAM Å APPLÅD.
2015-06-06

  Hanna Mari Wallin
så sant, med korta rader beskriver du livets upp och nedgångar. motgångar medgångar lycka
osv.

bokmärker!
2015-06-06

  Larz Gustafsson VIP
Tune in, turn on, drop out?
2015-06-06

    ej medlem längre
Tycker om
känslan i denna fina dikt ...
2015-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP