Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i en sång på tredje våningen

 
det var så länge sen jag sov med lampan släckt,
mina fingrar klättrar fortfarande på dina väggar
men det finns metrar jag inte får gå närmare
millimeter där jag inte får krypa in och gömma mig i dig
det lyser en Stopp-skylt i ditt fönster
jag en gång varit den som  kikat ner ifrån
där du hängt upp dina lakan för mig förut
och jag lät mig inte själv fullfölja min dröm, där i ditt våld
jag lät inte mig själv leva innan jag dog
jag kommer förbli gravid med mina handbojor,
bära bördan ensam om att få andas ut hos dig

och tystnaden kan tala, jag såg på dig och log, jag kikade ner
och jag fingrade på dina fingrar när jag inte behagade skrika

jag hörde, jag kände, jag blundade, jag såg allting på nytt
från första plats, men jag grät för du skulle ändå alltid velat ha det där med kärnstatus precis som dina statusar vittnat om så många gånger men du aldrig kunnat se hur det kändes från mitt perspektiv och jag saknar mig inom alla dina rum

det finns en sång som nynnar på ditt smeknamn
men jag har mitt eget på dig skrivit på min panna
det finns en sång, som att du tar tåget dit du vill
det finns en sång om oss där vi bara ligger ner
det finns en sång om oss jag egentligen kan hitta i allting

 men jag älskar din röst allra mest av alla jag kan höra
jag älskar den så mycket att jag önskar du bara
sjöng för mig utan publik där på tredje våningen
där jag lämnat mig själv naken




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-07 09:19



Bookmark and Share


  Ronny Berk
den personliga sången på tredje våningen kan vara önskedrömmen; väl värd nakenheten ...
2015-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP