Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
löst inspirerad av "Eternal sunshine of the spotless mind"


Slutsummering

varje stund som gick
ännu en droppe
i minnets bägare

de första kaotiska dropparna
så starkt koncentrerade
som bara förälskelse kan vara

långsammare droppar
av djupnande kärlek
medan livet återgår till normalitet

men även de bittra dropparna
det som inte borde hänt
det som inte borde ha sagts

så når smaken sitt klimax
fler minnen förbleknar
färre nya tillkommer

kanske bägaren försluts
medan djupnande sprickor
selektivt dränerar

till slut bara eftersmaken kvar
i dina hastiga, ryckiga andetag
innan glömskan omsluter dig

Så förvänta dig ingen slutsummering
för när den dagen kommer
finns du inte längre kvar






Fri vers (Fri form) av Mattias Alveteg (Lavtege)
Läst 322 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-07 10:22



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda ord om livet...
2015-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alveteg (Lavtege)
Mattias Alveteg (Lavtege)