Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hela varma klotet fyllt...

ljuset över köksfönstret
krukorna med myntor
grannens rosalila magnolia

mitt livs mening
förgrenat
från köket...

spis, vask och bord
lekhörna
staffli, målardukar, färger

grannpojken på en pall
skrattar
när maken min
startar popcornsmaskinen

ett försiktigt plopp
följt av plopp-plopp-plopp
hundratals ploppar
och tystnad

stjärnorna gnistrar
i pojkens ögon
hela varma klotet
uppfyllt!








Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-06-07 14:54



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Du skapar underbar nu-bild av varm glädje, åxå i universum
2015-06-08

  Lars Hedlin
Just så härligt :)
2015-06-08

  Respons VIP
Fascinerande upplevelse!
2015-06-07

  Marita Ohlquist VIP
Levande och detaljrikt!
Känns som om jag är där.
2015-06-07

  Rise Little One
Så låter det när man lever i nuet...
2015-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP