Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fingercymbaler i skymningen

jag ackompanjerar min barfotadans
med fingercymbaler
i den silvergrå skymningen

mörk grönska omger mig
och jag känner mig fri
att gå in i drömmerier

tänker jag inte på min ålder
som närmar sig 65?
jo, ibland
fast jag minns ju
när jag fyllde 40
att jag också då
-skrattretande nog-
undrade om det inte var dags att sluta leka!








Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-06-08 01:23



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Nej för guds skull...sluta aldrig lek! Gillar mycket den här!!
2015-06-08

    Lena Söderkvist VIP
Det frågade jag mig redan i tonåren...
2015-06-08

    Dan Myrbeck
Ja tror man vill leka ända upp i
130-års-åldern.

Och när man dör ska man inte vara
ledsen. Då får man fler läsare.
2015-06-08

  Lars Hedlin
Underbart ..Lev livet varje dag! :)
2015-06-08

  Chawa VIP
Må vi aldrig sluta leka... Befriande läsning!
2015-06-08

  Anya VIP
Fasen vad bra. Slutorden är en skicklig vändning. Textens rytm är så lättläst och jag läser texten som om jag skar i mjukt smör. Bravo! En av dina bästa tycker jag.
2015-06-08

  Marita Ohlquist VIP
Känner igen dina tankar!
Jag är över 70 och jag leker så mycket jag kan
2015-06-08

  ULJO
Sluta leka ska människan aldrig göra. In till sista andetaget ska livet vara en lek.
2015-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP