Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vissHet

 

 

Jag vill inte räkna mina sommrar.

inte mina vintrar med för den delen, de är alldeles för många

alldeles för långa och jag har sovit bort många av dem.

jag har ätit alldeles för mycket glass

frysit allt för mycket om fötterna

 

alldeles för sällan har jag suttit med ansiktet mot solen

i varmt och kallt

låtit mig bäras av tiden och bli rosröd om kinderna

fått regn och snö på tungan eller bara tumlat runt

med mig själv

eller någon annan på marken

 

Nej, jag vill inte räkna mina sommrar, längre,

jag vill leva dem och veta att det är så

 

liv kommer till.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 893 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-06-08 16:36



Bookmark and Share


  Engel
Du hittar en fin och personlig ton, som gör att budskapet går fram. Poeten står lutad över orden.
2018-08-25

  Bearded Bear
Vacker skrivet. Och ack så många som låter kvantitet skymma kvalitet!
2017-01-26

  Mats Edin VIP
Vacker!!
2015-06-13

    ej medlem längre
Att leva som om det funnes hur många sommrar som helst är så underbart. Så jag tycker att det även är så att njuta av det som är skall vara ett liv som är så fint så
2015-06-13

  Hon kallar sig poet VIP
vilka sköna bilder man får, barfota i gräs och smultronstrån
2015-06-08

  KYREUS of Sweden
Rörande mänskligt
2015-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP