Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äääh men lägg av så snygg får man inte ba va!

 

där är du igen!
på min näthinna
som en orgasm
i mitt hjärta



 

jag biter min tunga
jag biter mig själv i handen
flämtar efter andan i bröstet
hjärtattack

 

 

man får helt enkelt inte vara så där snygg!
det är brottsligt

 

 

 

 

 

sluta låsa in dig i min blick
lossa mina handbojor och jag ska
jag ska jag ska jag ska jag ska jag ska jag ska...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

grrrrrrrrrrrrrr guu vad jag ska

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-08 22:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kul dikt!
2015-06-08

  Ronny Berk
berätta mera ... "vad jag ska "
2015-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP