Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

magpirr

Nu har solen smugit ned
över till andra sidan
av Moder Jord

och det pirrar till
i magtrakten
för nu är det mindre än en vecka kvar
tills jag ska åka med mina vuxna barn
på en veckokurs i målning!

och jag funderar på hur jag ska packa...
måste börja med att TACKA!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-06-09 01:07



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Härligt!
2015-06-18

  Marita Ohlquist VIP
O, vad roligt!
Hoppas ni får en bra vecka.
2015-06-10

    Dan Myrbeck

Rekommenderad packning:

Positiva upplevelser

Negativa upplevelser

2015-06-09

  Lars Hedlin
Yes let it begin :) kram
2015-06-09

  Rise Little One
Härligt! Jag vill också följa med ;)
2015-06-09

  Anya VIP
Glädje och fröjd i orden. Det smittar och även jag blir glad åt en veckokurs.
2015-06-09

  Hanna Mari Wallin
Härligt ni kommer att få en underbar tid tillsammans <3
2015-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP