Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oförutsägbar klåfingrighet

Håret mitt låg lätt mot kinden
I vinden flög det upp
Min man var förtjust
Han drog så gärna händerna genom det
Ömsint och mjukt

En morgon tog jag hans skäggsax
Klippte ena sidan kort
Min man blev bestört

Men nu är jag nöjd
långhårssidan vänder jag till
när jag vill
Maken leker med håret
och jag känner mig kvinnlig och söt

Korthårssidan
lockar fram bådas leende
för den speglar mig
i en stund av lek
och oförutsägbar klåfingrighet!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-09 17:42



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
* ler stort * - sådär borde alla göra! kram
2015-06-18

  Marja-Liisa Koski VIP
Hihi, vilken överraskning det måtte ha blivit!
Kram!
ML
2015-06-16

  Lars Hedlin
Yes like it a lot :)
2015-06-11

  Ljusletaren
Skrattar gott för detta var starka och uppfriskande ord.
Människans två sidor i ett nötskal *ler*
/kram
2015-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP